22 Mart 2013 Cuma

Karagül Dizisi Ne zaman başlıyor diye merak edenler


Karagül 1. Bölüm Fragmanı (29 Mart Cumartesi)
Başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’ün paylaştığı Karagül, imkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların hikayesi… Karagül 29 Mart Cuma günü 20.30′da FOX’ta Başlıyor!

“Geri gelmen için o kadar dua ettim ki, bunun bir kabus olması için… Babam öldüğünde bile bu kadar korkmamıştım! Ne olur bir başıma bırakma beni! Lütfen geri dön Murat , bizi yalnız bırakma!”
Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle birbaşına kalır. Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor. Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.
Karagül Dizisi Fotoğrafları
Karagül 1. Bölüm Fragmanı (29 Mart Cuma)

Dizi Tanıtımları, Ece Uslu, Karagül, Karagül Dizisi, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, karagül dizisinde kimler oynuyor, karagül dizisi ne zaman hangi kanalda başlıyor, karagül dizisi hangi günler, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Karagül Dizisi izle, Karagül son bölümü izle, Karagül Fragman, Karagül Oyuncuları ve Biyografisi - All Rights Reserved
Tema Türkçeleştirme Karagül dizisi Diğer Örnekler karagül full izle
powered by .